Onze klanten/Referenties

Wat klanten van ons vinden…….

We hebben de uitvaart ervaren als een troostrijke gebeurtenis: een waardig afscheid is echt belangrijk voor het verwerkingsproces. Ik merk dat nu al wel aan mijn vader en de manier waarop hij er op terugkijkt.
 
Dank dus voor deze vlekkeloze organisatie op een echt mooie locatie.
anoniem
——————————————————————————–
Noach ontzorgt op moeilijke momenten.
Mevrouw Mainasse is een professional die op gepaste wijze het afscheid en alle zaken die daarvoor moeten worden georganiseerd afstemt met de wensen van de familie, zodanig dat zij ondersteunt en er is waar nodig!

Fam. Baatenburg de Jong
Voorburg

——————————————————————————–
Beste Hèlen,
Heel veel dank voor een begripvolle, uitgebreide en professionele verzorging van de uitvaart van mijn moeder, met bijzondere wensen, zoals de blauwe rouwauto, de locatie De Palm, de foto's van geliefden, die reeds zijn heengegaan, en een lange rouwplechtigheid, met veel filmclips, muziek en foto's. En meehelpen met het allemaal voorbereiden, en begeleiden van de baar en de auto. De ceremonie was een waardige afsluiting van het leven van mijn moeder, en laat een mooie herinnering achter. Uw flexibele inzet, zorg en medeleven is hartverwarmend, en ook het meedenken over de asbestemming en adviezen voor de nasleep hebben mij veel geholpen. Dat alles inclusief voor een heel betaalbare prijs.
Ik zal Noach zeker aanbevelen, ik ben super tevreden.

Mevr. P. Keizer, Rotterdam
——————————————————————————–
Na het overlijden van onze vader en echtgenoot, wat toch nog onverwacht kwam, heeft Elske ons fantastisch begeleid.
Haar persoonlijke en warme omgang met ons als familie hebben wij zeer gewaardeerd.
Dankzij haar betrokkenheid hebben we op een mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen van onze vader en echtgenoot.
We zijn Elske zeer dankbaar voor de mooie uitvaart. Een uitvaart die onze vader en echtgenoot eer heeft gedaan.
We danken Uitvaartzorg Noach en Elske voor de begeleiding, de adviezen en de zorg tijdens deze moeilijke periode.
 
Fam. van 't Wout, Katwijk

——————————————————————————–
Na het overlijden van onze moeder kwam er in een korte tijd veel op ons af. In deze moeilijke periode vol verdriet en onrust, heeft Elske Stevelmans ons met liefde en warmte ondersteund. Dankzij haar betrokken begeleiding, hebben we binnen een paar dagen op een eervolle en waardige manier afscheid kunnen nemen van onze moeder.
We zijn Elske zeer dankbaar voor de mooie uitvaart die tot in de kleinste details was gevormd naar de wensen van onze moeder. 
We zijn Uitvaartzorg Noach en Elske wederom in hoge mate dankbaar voor de begeleiding, advies en zorg tijdens een zware periode.
——————————————————————————–

Bij deze wil onze hele familie Elske Stevelmans hartelijk bedanken voor de geweldige zorg die zij aan de uitvaart van onze moeder heeft besteed. 
De liefde en zorg was hartverwarmend en zij is voor ons een geweldige steun geweest.
De uitvaart en nazorg echt tot in de puntjes geregeld. Onze wensen en die van onze moeder zijn door Elske op een waardige wijze uitgevoerd.
 
Nogmaals Elske hartelijk dank,
 
Fam. Van Der Aar
Hoofddorp

——————————————————————————–
Ik wilde een uitvaartverzorger die deskundig was en gewoon alles regelde, rekening houdend met de wensen en financiële aspecten van de nabestaanden. Helen is hiervoor de aangewezen persoon. Ze heeft vanaf het minuut van overlijden tot en met de uitvaart alles perfect geregeld. De gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Als je je geliefde verliest ben je verlamd en ben je met 1 ding bezig: afscheid nemen van je geliefde. Je kan niet eens meer fatsoenlijk denken. Gelukkig was Helen er die de zorgen van de gehele uitvaart en condoleance van mij wegnam, zodat ik de tijd had om afscheid te nemen van mijn geliefde. Ook was ze er gewoon voor een luisterend oor. In deze zware periode was ze 24/7 voor ons beschikbaar.  Maar ook na de uitvaart heeft ze contact met de nabestaanden over het verlies en hoe het met ons vergaat. Als afsluiter heeft ze de bedankkaartjes top geregeld!
Samengevat is Helen als uitvaartonderneemster: deskundig, accuraat, efficiënt, denkt mee, werken onder tijdsdruk, zondig improviseren, heeft een groot netwerk en komt afspraken na.
Helen heeft mij ont zorgt! 

R. Beekman, Gouda
—————————————————————————–
                                       

Thomas en Marijke – Laren GLD Dank aan Erwin, Wendy en Gertrude voor het verzorgen van een passende herdenkingsbijeenkomst voor ons kindje. Deze mensen hebben met liefde, zorg en aandacht voor ons en ons kindje de afgelopen dagen een beetje draaglijk gemaakt.’

Een hartelijke groet,

 —————————————————————————-
We kregen bij Uitvaartzorg Noach direct na het eerste telefoontje een uitgebreide gespecificeerde offerte; dat maakte direct al een goede indruk!
Alles mag, alles kan en professionele adviezen (puttend uit een grote ervaring) waren ruim voorradig, maar altijd vrijblijvend. Moeilijke keuzes soms.
De uitvaartverzorgster Helen was altijd snel en accuraat; de contacten waren laagdrempelig via de Whatsapp en/of GSM.
Alle gesprekken en voorbereidingen waren empathisch, geduldig en troostrijk waar nodig.
De dagelijkse begeleiding van Noach in het zorgcentrum was hartverwarmend.
De uitvaartdienst en de begrafenis waren helemaal "op maat" naar onze wensen.
In zijn totaliteit een perfecte organisatie met veel persoonlijke aandacht in deze moeilijke en hectische tijd.
Ook de nazorg en de afwikkeling achteraf was prettig om te ervaren.
"Moeder had alvast een Engel naar beneden gestuurd!"

Bedankt Helen!
‚Äč
Cindy Boer, Harry Lorwa, Barendrecht
—————————————————————————-
                           

Jacqueline Faure, Nijkerk

 Noach is een fantastich bedrijf.
Deze mensen hebben de uitvaart van mijn vader begeleid.
Dit hebben ze zo fantastisch gedaan. Deze mensen draag ik een warm hart toe.
Een aanrader!!!!

                      
—————————————————————————-
Begin augustus 2018 ontvingen wij als familie signalen van het verpleeghuis waar onze (schoon)moeder lag, dat een overlijden nabij kwam. Op ruim 92 jarige leeftijd is dit een mededeling waar je niet meer van schrikt. Wel ga je dan nadenken over hoe willen wij het afscheid organiseren.
Via het internet een algemene informatie vraag gesteld waarop Erwin Livestro als enige telefonisch eerst vragen heeftt gesteld over de omstandigheden. Je toonde eerst betrokkenheid en daarna kwam pas de zakelijke kant aan bod.
Zo hadden we op zaterdagmiddag telefonisch contact over mogelijkheden en spraken we nog over weekend kosten. Ik maakte nog de opmerking dat ik moeilijk kon vragen even te wachten tot na het weekend. Ik noem deze opmerking omdat dit de ontspannen sfeer weergeeft waarin onze contacten zijn verlopen. Nauwelijks een uur later moest ik je bellen met de mededeling dat moeders overleden was.
Om 19.30 troffen we elkaar in het verpleeghuis en rond 22.00 uur was alles geregeld.
Je had tijd en aandacht voor ons als familie en onderwijl hebben twee dames de totale verzorging op  de slaapkamer geregeld. Op deze wijze kon een waardig afscheid een aanvang nemen.
Iedere dag ben je even wezen kijken of alles nog in orde was, de koeling werkte etc.
Op een gegeven moment moest je adviseren om de kist te sluiten. Deze mededeling werd met tact gebracht.
Op de dag van de uitvaart was alles correct voorbereid. Geheel volgens onze wens en in lijn met de levenswijze van moeder hebben wij op Christelijke wijze afscheid kunnen nemen.
Waarschijnlijk is respect een aangeboren eigenschap of je selecteert medewerkers hierop; dit is ons het meest bijgebleven over de wijze waarop jij en jouw collega’s de uitvaart van moeder hebben verzorgd. Dank hiervoor.
Dat jouw persoonlijk levensovertuiging mede bijdraagt aan de invulling van een afscheid hebben wij als een plezierige bijkomstigheid ervaren. Anders gezegd je verloochent je overtuiging niet, maar dringt deze ook niet op aan anderen. Deze draagt wel bij aan de sfeer van respect.
 
Vriendelijke groet
Auke Visser – Deurningen (Deventer)
—————————————————————————-

Familie Schelfhout – Den Haag

Hèlen Mainasse heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd.
Het betrof een Rooms Katholieke begrafenis, waarbij door de familieleden heel verschillend gedacht werd over wat wenselijk was.
Hèlen heeft dit voorbeeldig bij elkaar gebracht, met veel ruimte voor ieders wensen en suggesties voor persoonlijke tintjes.
Wij kijken met heel veel 'genoegen' terug op de begrafenis, waarvan iedereen zei dat deze mooi was en paste bij onze moeder.
Dank je wel Hèlen.

—————————————————————————–
Na het overlijden van onze vader kozen we voor een christelijke uitvaartverzorger en maakten kennis met Hèlen Mainasse van Noach uitvaartzorg.
Hèlen bleek een warme persoonlijkheid die flexibel wist om te gaan met de verschillende ideeën in de familie t.a.v. de invulling van de uitvaart.
De uitvaart bestond uit een kerkdienst, rouwstoet naar de begraafplaats, de teraardebestelling aldaar en een condoleance op een andere locatie met ca 200 genodigden.
Hèlen nam alle zorg uit handen, maar gaf desgewenst ook de ruimte om zelf onderdelen te regelen. Ze was helder over de kosten en dacht mee over goedkopere alternatieven.
Het contact met Hèlen verliep erg prettig en we hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. We konden haar altijd bellen en ze dacht mee in een whatsapp-groep over de details. Ze nam niet alleen de uitvaartzorg voor haar rekening maar gaf ook aandacht aan de rouwverwerking en de te regelen zaken na de begrafenis. We vonden het erg prettig dat zij ook na de begrafenis nog contact hield en belangstelling toonde.
Dankzij de fijne samenwerking met Hèlen hebben wij onze vader een mooi afscheid kunnen geven.
 
Ditte van der Berg – Rotterdam
—————————————————————————–
Als sterven onvermijdelijk is.
Als er in het heel bijzonder sterven, toch in onverwacht.
Terwijl leven door de tijd haar geschenk in volle pracht.
In ontmoeting van het mens zijn, die je bijstaan in de tijd.
Als het er toch zo op aankomt, en de steun word aangereikt.
Kan ik zeggen dat ontmoeting in het leven zo moet zijn.
 
Als sterven zorgt dat dierbaren in onbeschreven pijn.
In woorden niet te vatten, maar in stilte van begrip.
In  gebaar, en heel bijzonder waardigheid ook in het klein.
Ons in alles ondersteunend, hiervoor stond geen vaste tijd.
Dit maakt alles heel bijzonder toen ons het sterven werd aangereikt.
 
Ook als afscheid in het leven onvermijdelijk zal zijn.
Zijn er mensen die om je geven.
In het bijzonder, ik zal er zijn.
 
Met dank aan de uitvaart organisatie Noach.
 
Die alles zo tastbaar in en voor herinneren, en in bijzonder hebben verzorgd In alle aspecten. En in waardigheid gedragen die haar toekwam. In de bijzonderheid van haar leven wat nu in het teken stond van het sterven. Hebben deze mensen haar met alle zorg toewijding en aandacht ons en  haar bijgestaan.
 
Maar ook in het bijzonder met oog voor de mensen, die achterblijven. Op een professionele maar vooral vanuit het mens zijn, voor elkaar als het er zo op aankomt word  aangereikt. Ik ben dan ook heel dankbaar dat het zo is gegaan, hoe het is gegaan. In de ontmoeting van en samen met, de mensen die werken voor deze onderneming.  Die staan voor deze moeilijke taak en onvermijdelijke opdracht. En deze in alles uiterst waardig. Maar vooral vanuit hun persoonlijke levens overtuiging. Op een zeer  professionele manier hebben verzorgd. Het voor ons belangrijkste hierin, het voelde goed, hun in ons midden te hebben. In deze zeer intense persoonlijke gebeuren. Wat zo wezenlijk van belang kan zijn om, het onvermijdelijke sterven voor de gestorvene naast en met jou te begeleiden. in alle aspecten die daar bij komen kijken. Hebben jullie dit geweldig verzorgd.  Waar wij op een goede manier voor ons. In de toekomst gedragen en toch met een glimlach op terug kunnen kijken. nu zij in de verste verte, verre is van ons bestaan, ongeacht het gemis wat nog zo tastbaar is, zij voor altijd in het verleden en onze herinneringen zal verblijven.
 
Daarom een dankjewel voor jullie van mij, en van ons allemaal.
 
Ik wens jullie heel veel wijsheid, en kracht toe in jullie bijzondere taak voor nu, en voor de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat jullie dit als geen ander, op een zeer bijzondere wijze zullen blijven uitvoeren. En ik hoop dat ik bij diegenen die voor het onvermijdelijke staan om een keuze te moeten maken. Een stukje twijfel heb kunnen wegnemen bij het kiezen van een uitvaart organisatie. 
 
Ter nagedachtenis van Lieuwke Olivier van der Heide 17-11-1913 overleden 10-09-2018
 
Doekle Steensma, Enschede

Delen: