Noach Uitvaartzorg

Dag en nacht voor u beschikaar via: 085 - 485 1457


In een verdrietige en hectische tijd waarin veel keuzes gemaakt moeten worden, is het van belang dat u ook in alle rust afscheid kunt nemen. Wij zijn een luisterend oor, begeleiden en adviseren u waar nodig.  

Wij begeleiden families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten en werken samen met alle verzekeraars.  

Noach Uitvaartzorg Team

Uitvaartwensen vastleggen

Zorg voor een mooi afscheid

Overlijden melden

Meld een overlijden

Checklist na overlijden

Zorg dat alles goed geregeld is

Hier vindt u meer informatie over onze diensten en de zaken die te maken hebben met het regelen van een uitvaart. Ook is het mogeijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Leg uw uitvaartwensen vast

Weten uw nabestaanden wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart? 

Voor veel mensen is het moment van afscheid een drukke periode en er moet veel geregeld worden. In die korte periode komen er veel vragen op hen af. Het is fijn om dan een aantal wensen te weten. 

Daarom is het goed om zaken betreffende uw eigen uitvaart op een rijtje te zetten. Wat zijn uw wensen? Zijn die haalbaar? Wat zijn de kosten? En is de verzekering wel toereikend? 

Wij spreken graag, geheel vrijblijvend, eens met u af om te kijken naar de (on)mogelijkheden. In een voorbespreking kunnen wij u vanuit onze ervaring van advies dienen in alles met betrekking tot de uitvaart en desgewenst een kostenbegroting voor u maken. Een geruststelling voor u en een handige leidraad voor uw naasten.  

Bel vrijblijvend naar: 085 - 4851457 Of mail naar: info@noachuitvaartzorg.nl

Noach Wensenboekje

Vraag het wensenboekje aan

Vul het in en leg het bij uw belangrijke papieren.

Noach-meld-overlijden

Meld een overlijden

Het spijt ons om te horen dat er een naaste is overleden. Wij helpen graag om alles te regelen rondom de uitvaart. Uiteraard samen, stap voor stap. 

We zijn 24 uur per dag telefonisch beschikbaar voor het melden van een overlijden. Het hoeft overigens niet direct. U mag best nog even met uw dierbare alleen zijn. 

Wat te doen bij een (aankomend) overlijden?

 • U belt de dienstdoende arts. Deze dient een verklaring van overlijden op te stellen, dit is nodig voor de aangifte bij de burgerlijke stand. 
 • Bel de uitvaartverzorger op 085 – 485 1457.
 • Leg de papieren van verzekeringen klaar voor de uitvaartverzorger. 
 • Is er een testament? Dan moet ook de notaris verwittigd worden. Wellicht is er ook een wilsverklaring en moet er worden voldaan aan bepaalde eisen van de overledene. Leg dit document ook klaar.

Vervolgstappen

 • Wij komen op het met u afgesproken tijdstip bij u thuis (of op de plaats van overlijden). 
 • Het hoeft niet altijd direct. U mag gerust een aantal uren nog met elkaar blijven. 
 • Het is fijn als u al een keuze van kist hebt gemaakt, dan kunnen we dat direct regelen. 
 • Heeft overledene een bijzondere lengte of gewicht? Dan horen we dat graag tevoren.  
 • Volgens uw wens wordt er thuis opgebaard of nemen onze medewerkers de overledene mee naar het rouwcentrum. Daar wordt ook de laatste verzorging gedaan, gekleed en in de kist gelegd. 
 • Wilt u zelf helpen met de verzorging? Dat kan ook bij u thuis gebeuren. Uw dierbare wordt opgebaard in het rouwcentrum van uw keuze.  
 • Wij maken samen de eventuele rouwkaart, kiezen de bloemen, bespreken uw wensen en maken een draaiboek. Daarna gaan onze mensen aan de slag.  
 • Tussendoor hebben we nog persoonlijk of telefonisch contact met u in deze moeilijke dagen. 
 • Wij zijn de hele week voor u beschikbaar. Op de dag van de uitvaart zijn wij de hele tijd aanwezig en begeleiden u waar nodig. 

Kunnen wij u helpen? Bel vrijblijvend naar: 085 - 4851457. Of mail naar: info@noachuitvaartzorg.nl

Copyright Noach Uitvaartzorg 2018 - Disclaimer - Algemene Voorwaarden