Wie zijn wij?

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. Wilt u afscheid nemen in de kring van gemeente en geloof? U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart.
Wij bieden onze diensten aan binnen alle christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop.
Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet.
Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!
 
Wij begeleiden families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten.
 

NOACH steunt en begeleidt ook de diaconale uitvaarten. Een mooi afscheid voor ieder budget.
 

Onze medewerkers

Onze betrokken medewerkers hebben allen een christelijke levensovertuiging, en zijn ervaren ondernemers die werken vanuit de relatie met de Heere.
Zij werken daar waar ze gevraagd worden en zijn niet afhankelijk van een regio.

Erwin Livestro – uitvaartverzorger
06 – 4095 2584
Erwin Livestro - eigenaar Noach
"Dit werk is een roeping en ik doe dit vol overgave"

Erwin is woonachtig in regio Flevoland.
2016 was voor Erwin het jaar van ommekeer. Hij deed toen zijn eerste begrafenis; er ging een nieuwe wereld voor hem open! Hij wist toen waar zijn passie lag. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Erwin liet er geen gras over groeien. Na de tientallen uitvaarten die hij inmiddels mocht begeleiden, heeft hij duidelijk gekozen voor een christelijke uitvaartbedrijf. Hij vindt het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt.

Gertrude Smeijsters – uitvaartverzorger
06 – 1245 1293
Gertrude Verheul - eigenaar Noach
"Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven"
Gertrude woont in de regio Apeldoorn en heeft in haar eigen leven door het verlies van haar partner en haar moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben. Gesprekken met mensen uit het vak deden haar interesse in en liefde voor het vak verder groeien. Gertrude staat u bij tijdens het organiseren van een mooi afscheid en het verwerken van de emoties van uzelf en uw gezin. Samen met u; zonder dat u zich zorgen hoeft te maken en precies op de manier zoals u wenst.

Geert Lammers – uitvaartverzorger
06 – 2425 8996


"Kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg!"
Geert heeft als uitvaartverzorger inmiddels al vele uitvaarten mogen verzorgen met name in de provincies Friesland en Groningen. Vooral door mond op mond reclame; de beste reclame die je kunt hebben. Het is de mooiste waardering wanneer nabestaanden, waarvoor ik de uitvaart van hun dierbare heb mogen verzorgen, mij daarna bij anderen aanbevelen.
U kunt bij Geert ook terecht voor een "In Memoriam". Deze maakt hij samen met de familie en draagt dit op de dag van de uitvaart voor. Dat doet hij zo luchtig mogelijk, waardoor dit gepaard gaat met een lach en een traan.
Geert is blij met het team van Noach. "Samen met deze warme en evenzo betrokken collega's heb ik de mogelijkheid om meer specialisatie aan te bieden. Ook voor degene die met een klein budget een respectvol afscheid voor hun dierbare willen regelen, kunnen wij in ons afscheidshuis een condoleance en afscheidsplechtigheid houden. Koeling en opbaring, alle faciliteiten tegen eerlijke tarieven" zegt Geert trots. 
Het is dan ook mijn uitdaging voor ieder budget een unieke uitvaart te organiseren. Vandaar bovenstaand motto.

 

Aanvraag informatie

Heeft u een vraag? Stel deze via dit formulier. Wij nemen dan telefonisch of per email contact met u op.
Delen: