Wie zijn wij?

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. Wilt u afscheid nemen in de kring van gemeente en geloof? U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart.
Wij bieden onze diensten aan binnen alle christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop.
Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet.
Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!
 
Wij begeleiden families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten.
 

NOACH steunt en begeleidt ook de diaconale uitvaarten. Een mooi afscheid voor ieder budget.
 

Onze medewerkers

Onze betrokken medewerkers hebben allen een christelijke levensovertuiging, en zijn ervaren ondernemers die werken vanuit de relatie met de Heere.
Zij werken daar waar ze gevraagd worden en zijn niet afhankelijk van een regio.

Erwin Livestro – uitvaartverzorger
06 – 4095 2584
Erwin Livestro - eigenaar Noach
"Dit werk is een roeping en ik doe dit vol overgave"

Erwin is woonachtig in regio Flevoland.
2016 was voor Erwin het jaar van ommekeer. Hij deed toen zijn eerste begrafenis; er ging een nieuwe wereld voor hem open! Hij wist toen waar zijn passie lag. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Erwin liet er geen gras over groeien. Na de tientallen uitvaarten die hij inmiddels mocht begeleiden, heeft hij duidelijk gekozen voor een christelijke uitvaartbedrijf. Hij vindt het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt.

Gertrude Verheul – uitvaartverzorger
06 – 1245 1293
Gertrude Verheul - eigenaar Noach
"Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven"
Gertrude woont in de regio Apeldoorn en heeft in haar eigen leven door het verlies van haar partner en haar moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben. Gesprekken met mensen uit het vak deden haar interesse in en liefde voor het vak verder groeien. Gertrude staat u bij tijdens het organiseren van een mooi afscheid en het verwerken van de emoties van uzelf en uw gezin. Samen met u; zonder dat u zich zorgen hoeft te maken en precies op de manier zoals u wenst.

Hèlen Mainasse – uitvaartverzorger
06 – 1969 5319

Helen Mainasse-Hansum - uitvaartverzorger
"Vanuit mijn christelijke levensovertuiging is het mijn missie om mensen te helpen, op welk vlak dan ook"
Hèlen woont in de regio Rotterdam en zit al wat jaren in de uitvaartbranche. Ze heeft kennis van de diverse kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Welke familie ook belt, zij staat 24/7 voor hen klaar om hen te begeleiden in het afscheid van hun dierbare. Vanuit welke geloofsovertuiging dan ook.
Een eenvoudig en klein afscheid, traditioneel kerkelijk of een grootse viering op het leven in het lievelingscafé of sportkantine? Hoe u het afscheid van uw dierbare (of uzelf) wilt hebben, is geheel aan u.
In deze hectische periode begeleidt zij u bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen en kan u ontzorgen vanaf het overlijden (of zelfs al tijdens het ziekbed) tot na de uitvaart.
Zij is bovendien gespecialiseerd in begeleiding bij Moluks traditionele uitvaarten.

Elske Stevelmans – uitvaartverzorger
06 – 2377 5296

Elske Stevelmans
“Vanuit Gods liefde en passie voor dit werk wil ik er voor u zijn”
Elske is als laatste bij het team van uitvaartverzorgers gekomen, maar al jaren actief in het werk. Ze woont in Hoofddorp. Naast haar opleiding voor uitvaartleider heeft ze ook diverse cursussen gevolgd voor pastoraat en diaconaat.
Iemand zei ooit: "Voor het voorbereiden van een huwelijk heb je een jaar, voor een uitvaart maar vijf dagen". We zijn voor diverse zaken verzekerd. Voor een verzekering of een lening doen we veel voorwerk en zoeken uit wat het beste bij ons past. Waarom doen we dit dan niet voor onze uitvaart?

Wendy Livestro – den Herder
Wendy Livestro - den Herder
"Zorg en zorgdragen zijn de zaken waar mijn hart ligt"
Naast de zorg voor haar zeven prachtige kinderen, helpt Wendy mensen ontzorgen.
Buiten haar man Erwin en de andere uitvaartverzorgers, helpt ze ook graag overledene en nabestaanden. 
Wij hebben allen onze eigen talenten, die we gebruiken om elkaar aan te vullen. De uitvaartverzorgers hebben vaak het eerste contact met de familie. Terwijl zij de zaken op papier zetten, is Wendy op de achtergrond bezig om alles uit te werken.
Wendy is ook vaak degene die overledene verzorgt en opbaart.

Naast Wendy zijn er nog 3 ondersteunende medewerkers op de achtergrond bezig bij onze vestigingen.

Aanvraag informatie

Heeft u een vraag? Stel deze via dit formulier. Wij nemen dan telefonisch of per email contact met u op.
Delen: